سرلشکر سلامی: عبارات رئیس جمهور آمریکا بر ملت ایران اثر ندارد لایحه پالرمو در مجمع تشخیص مصلحت نظام تصویب شد رهبر معظم انقلاب: ایستادگی در برابر ظالمان علّت دشمنی با ماست سرلشکر باقری: هر ۶ ماه شاهد ارتقاء چشمگیر توان دریایی ایران خواهیم بود سرلشکر سلامی: امروز قدرت ما ده‌ها برابر بیشتر از سال گذشته است/ ایران در مذاکرات، با شکوه ایستاده رئیس دفتر رهبر معظم انقلاب: قدرت ایران آمریکا را به مذاکره واداشته است سردار حاجی‌زاده: ایران امروز قوی‌تر از گذشته است/ تهدید نظامی علیه کشور واقعیت ندارد آیت الله سیستانی در دیدار با آیت الله جوادی آملی: نگاه ما به حوزه علمیه قم، هیچ تفاوتی با نگاه‌مان به حوزه نجف ندارد سرلشکر باقری: ممکن است دشمنان آغازگر یک درگیری باشند، اما پایان درگیری، زمان و مکان درگیری را ایران مشخص خواهد کرد پزشکیان: ایران و ازبکستان پاره‌های یک پیکرند سخنگوی دولت: سفر رئیس‌جمهور روسیه به ایران در دستور کار است پزشکیان: مهم‌ترین مشکل در محیط زیست نبود برنامه جامع است بازدید سرلشکر باقری از کارخانه‌های نیروی دریایی ارتش در بندرعباس ظریف: اگر توافق نشود، مقصرش طرف آمریکایی است پزشکیان: در مذاکره جدی و به‌دنبال توافق هستیم، اما کنارگذاشتن تأسیسات هسته‌ای قابل‌قبول نیست

پورمحمدی:مشی نظام تحمل و مدارا بود

 نامزد چهاردهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: مشی نظام، مشی تحمل و مدارا بود و به هیچ عنوان نظام ما به دنبال برخورد خشن نبود و این به ما تحمیل شد؛ تجربه تاریخ و اسناد تاریخی گواهی بر این مدعاست.
تاریخ انتشار: ۲۲:۰۳ - ۲۶ خرداد ۱۴۰۳ - 2024 June 15
کد خبر: ۲۴۵۵۴۱

به گزارش راهبرد معاصر؛حجت الاسلام «مصطفی پورمحمدی» در یکی از شبکه‌های اجتماعی به بازنشر کلیپی با این مضمون که چه کسی خشونت را آغاز کرد پرداخت و افزود: اواخر سال ۵۸ تا خرداد سال ۶۰ دادستان مسجدسلیمان بودم. در خیابان اصلی این شهر در دو طرف خیابان همه گروه‌های سیاسی از کمونیست‌ها، چپ‌ها، حتی کومله، خلق مسلمان، منافقین و غیره بساط کتاب‌ها، بیانیه‌ها و نشریات‌شان در پیاده‌رو خیابان پهن بود و به واقع معرکه‌ای بود.

وی ادامه‌داد: در میزگردهایی که اوایل انقلاب مرحوم شهید بهشتی و مرحوم مصباح برگزار می‌کردند، امثال کیانوری و احسان طبری که رهبران مارکسیستی در کشور بودند به همراه دیگران حضور داشتند.

پورمحمدی خاطرنشان کرد: بر این اساس مشی نظام، مشی تحمل و مدارا بود و به هیچ عنوان نظام ما به دنبال برخورد خشن نبود و این به ما تحمیل شد؛ تجربه تاریخ و اسناد تاریخی گواهی بر این مدعاست.

وی گفت: همه این گروه ها بودند و فعالیت و دفتر و تشکیلات داشتند، اما شروع کردند به جمع آوری اسلحه.

این کاندید چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری اظهار داشت: برخی می‌گفتند چون شما اینها را اعدام کردید و خشونت به خرج دادید، به جنگ مسلحانه رو آوردند. اما سوال می‌پرسم چند نفر از منافقین، کردهای مارکسیستی و چپی در زندان‌های ما قبل از ۳۰ خرداد زندانی داشتند؟ به جز گروه فرقان که شهید مطهری و سپهبد قرنی را به شهادت رساندند و آقای هاشمی رفسنجانی را ترور کردند و عملیات دیگری داشتند.

وی تصریح‌کرد: کردهای کردستان، خلق عرب در تبریز و آذربایجان، کمی هم خلق ترکمن و بلوچستان عملیات کردند یا تجزیه طلب بودند و در واقع درگیری‌ها اینجا بود، در کردستان هم دیدیم که آنها شروع کننده بودند./ایرنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر